首頁 »
2019/09/30

*傳提前同無綫解約 田蕊妮:冇咁嘅事!*

傳提前同無綫解約 田蕊妮冇咁嘅事





突傳阿田同無綫解約,係咪真呀?





阿田之前喺社交網話「江湖再見」,真係嚇親好多人!



 
 
不過阿田就否認,仲話冇啲咁嘅事。

  早前有傳田蕊妮(阿田)因網上言論引起內地網民不滿,遭無綫官方微博「封殺」未有宣傳孭飛劇集《她。她。她的少女時代》以及遭無綫雪藏,不過田蕊妮日前都有現身該劇的宣傳,並指自己之後會閉關籌備演唱會,就算完了演唱會都會放一個長假期,休息一下。
 
  可是今日有傳她與無提前解約,並於9月3日出席完《她》劇最後一個宣傳活動後,便在網上留言說:「《她。她。她的少女時代》最後一次宣傳!各位同事江湖再見!」東網就此事致電阿田,她否認提前解約:「冇咁嘅事,(留言江湖再見?)之前都講咗會放一個長假期去籌備演唱會嘅嘢,只係講放大假,冇特別意思。」
 
  至於無綫方面,亦否認跟田蕊妮提前解約,並指正跟田蕊妮傾緊續約,雙方關係良好。


*具慧善唔肯放手 安宰賢被迫展開離婚訴訟*←上一篇 │首頁│ 下一篇→*同邊個去?阿Sa遊希臘扮女神圓夢*