首頁 »
2019/06/28

*港姐面試:霆鋒知唔知?23歲王菲嚟參選*

港姐面試霆鋒知唔知23歲王菲嚟參選





呢個王菲勝在夠後生。





王菲(右)佢話呢個名係阿媽求其改。





求其都改咗個天后名,真係勁!





曾樂怡讀書叻,但就似「大媽」。





紅色低胸吊帶裙的23歲Maggie一副戰鬥格。





Sasa范已經第三次參選,祝你好運!

  港姐首輪面試今天在電視城舉行,一班女士陸續現身將軍澳,而第三次參選的Sasa范,於旅發局工作,滿臉笑容和自信的她受訪稱:「因為上年病咗,覺得自己表現唔好,所以再接再厲,今年會係自己最後一年參選!」

  另一位紅色低胸吊帶裙的23歲Maggie,她稱於深圳教英文,是一名美艷Miss。但不及這位23歲的王菲,與天后同名的她被問名字來源,她稱:「阿媽話求其改,冇特別,自己亦唔鍾意王菲。」

  之後來了一位「大媽款」的26歲曾樂怡,雖然樣子不突出,但讀書勁叻,第一屆DSE尖子的她稱:「之後拔尖去讀武漢大學,大學first hon及Dean's list,廣告學畢業。(有男友?)掛住讀書,所以冇男友!」

關鍵字: 自信

*李宗盛哈爾濱開騷 壽星仔任賢齊做嘉賓*←上一篇 │首頁│ 下一篇→*《孤獨的美食家》男主角關閉Ig帳號 點解?*