首頁 »
2019/06/24

*袁詠儀被膠餐具掟面!丁子高爆「兇手」係…*

袁詠儀被膠餐具掟面丁子高兇手





丁子高話拍攝當日冇人敢掟楊千嬅(圓圖),但就爆有人敢出手掟袁詠儀!





丁子高今次冇粉墨登場。





佢話考慮下年搞個全民參與,咁佢同阿仔就可以一齊拍片喇!





楊千嬅被膠樽蓋兜頭淋。





到底邊個咁大膽掟袁詠儀?





咪就係老公張智霖囉!





吳君如怒咬膠飲管!





林嘉欣流淚好動人!

  藝人楊千嬅老公丁子高以香港新活力青年智庫副會長身份為「不要膠下去」運動主持啟動禮,提到他為籌備此活動,在幾日內邀請了60位藝人拍攝宣傳片,部分短片亦曝光,包括有楊千嬅被膠樽蓋掟頭、葉德嫻用膠袋笠頭、袁詠儀被即棄塑膠餐具掟面、吳君如咬膠飲管等,而林嘉欣對着鏡頭喊則最為動人。

  台上提及拍千嬅短片時,沒工作人員敢出手掟千嬅,丁子高笑說:「我都唔敢,張智霖就有掟靚靚(袁詠儀)。」而他事後說:「我唔敢掟佢(千嬅),臉唔可以掟,要有美感,要技巧啲,要我掟就掟個身,或者掟佢頟頭,佢仲要做巡唱。」他說是次自己沒有粉墨登場,笑言可考慮下年搞個全民參與,每個人都拍一條片,到時他和兒子都可考慮參與。


*余文樂囝囝一歲生日 大搞生日P*←上一篇 │首頁│ 下一篇→*聽到安心偷食 鄭秀文唔耐煩眼超超*