首頁 »
2019/04/01

*黃又南蘇麗珊人鬼戀 掂得一次手仔!*

黃又南蘇麗珊人鬼戀 掂得一次手仔






談情戲,但冇得接觸!





兩人玩人鬼戀。





蘇麗珊話戲中有好多古靈精怪嘢。





又南爆有打戲。





大合照。

  藝人黃又南及蘇麗珊到元朗拍攝由夏雨監製的電影《冥通銀行特約:翻生爭霸戰》,又南和蘇麗珊在戲中人鬼殊途,因此感情線地較純情含蓄,蘇麗珊說:「又南係鬼,我就係負責超渡,有好多古靈精怪嘢,有次超咗佢返嚟,互相幫助對方實現任務。(有冇親熱戲?)我哋掂唔到㗎!係最後先掂到佢隻手。」又南說:「我哋距離好遠,唔可以有接觸,之後會加好多CG,到我變番屍體嘅時候,佢先第一次掂到我。」

  又南表示近兩日通宵拍攝大場面,有逾百個演員加臨時演員,有不少打戲,問到是否辛苦?他說:「我係比較大汗,但有操開所以唔辛苦,戥啲武師辛苦,環境咁細都要安排吊威吔。」他又指跟大隻演員張文傑有對打戲,因之前合作過,甚有默契:「我哋打到跳舞咁,數住拍子打。」


*郭子豪涉醉駕 馬德鐘語重心長籲小心啲*←上一篇 │首頁│ 下一篇→*王祖藍攬女散步喪啜 李亞男拍片大讚暖爸*