首頁 »
2019/02/10

*【自認唔熟行情】蔡興麟出碟 捐盈利做善事*

自認唔熟行情蔡興麟出碟 捐盈利做善事





蔡興麟話會將收益捐去幫傷健人士。





蔡興麟好有善心!

  歌手蔡興麟現身電台接受訪問,講到即將推出新碟及年尾開演唱會的計劃,他透露希望新碟推出黑膠版:「做新歌加精選,但唔知依家香港(樂壇)做法係點,會將新碟賣出嘅盈利捐出去做慈善,幫助傷健人士。(自己會投資幾多?)未有諗法。(出新歌會留意番依家樂壇動向?)都會,新歌內容會以我人生故事為主,亦都會有首歌講感情。」

  至於相隔25年的個唱,他表示如無意外會於九展舉行,並興奮地表示期待,完全唔緊張:「要做就要做到最好,如果未有100%預備好,係絕對唔開!今次會邀請同期出道嘅好朋友做嘉賓,佢哋都好支持我,例如劉雅麗、彭家麗、李樂詩、薛家燕、肥媽等,好開心當呢樣嘢落實咗,仲喺運作過程中,都有咁多人支持。」他又指現時未知會舉行幾多場騷,如有兩場的話,兩晚嘉賓或許不一樣。

關鍵字: 緊張 故事 訪問

*新男神出寫真集 真劍佑泳池濕身晒肌*←上一篇 │首頁│ 下一篇→*謝安琪都Like!54歲劉美君新年照操晒腹肌*