首頁 »
2018/04/19

*秘密翻撻唐詩詠?洪永城自爆想搵新女*

秘密翻撻唐詩詠洪永城自爆想搵新女





洪永城出席無綫記者會。




 
Tony對於有份獲獎表示好開心。





Tony想做多啲關於香港社會議題嘅節目。





有傳Tony同唐詩詠秘密翻撻兩個月,但Tony否認。





Tony自爆想搵個新女!





大合照





唐詩詠

  無綫在將軍澳電視城舉行記者會,宣布在《2018紐約國際電視電影節》中獲得七個獎項,歷來獲獎數目累計共579個。當中的7個殊榮包括鮑起靜演出的《2017母親節》宣傳片獲「導演:宣傳片/節目片頭組別金獎」及「撰稿:宣傳片/節目片頭組別銅獎」、洪永城主持的《五個小孩的大叔》獲「兒童/青少年組別銅獎」、《踩過界》獲「最佳劇本組別銅獎」及片頭設計獲「娛樂節目片頭組別銅獎」等。

  否認復合

  出席記者會的藝員包括鮑起靜、洪永城(Tony)、陳庭欣、陳瀅、譚凱琪、單立文及許家傑。監製將Tony的緋聞擺上台,追問對方是否與唐詩詠復合?Tony說:「唔係復合,我都想搵個新。」

  對獲獎覺得開心

  受訪時,Tony表示很高興得獎,並直言兩年前開始拍時都遇到困難,因公司覺得節目欠缺娛樂性,後來修改了一點才能成事,並笑言原本公司想年輕化,踢走幾個《學是學非》是非精,但她們十分頑強。談及之後計劃,Tony透露稍後想做多些關於香港社會議題的節目,令大家反思:「籌備中,可能年底或明年,初步係留香港拍,環保、發展同保育嘅平衡我都關注。」

  保持朋友身份

  講到有傳他與唐詩詠秘密翻撻兩個月,Tony作出否認:「佢話係笑料一則,我都係一樣,可能配合新劇宣傳啫!(唔係復合?)我同詩詠唔係復合,保持朋友身份。(咁斬釘截鐵?)講咗就係。(冇諗過追返佢?)如果要我講,咪講隨緣囉!」Tony指之前被影到跟他到大坑吃東西的女性朋友並非新歡,只是相識多年的朋友,絕冇發展機會:「我諗除非經歷生死一刻先會觸發,依家冇拍拖,都係工作先。」


*憑草根角色吸金!馬國明:都未夠買架的士*←上一篇 │首頁│ 下一篇→*母子戀遭男家反對!韓女星嫁大陸網紅趕生B*