首頁 »
2018/04/19

*憑草根角色吸金!馬國明:都未夠買架的士*

憑草根角色吸金馬國明都未夠買架的士





馬國明到旺角出席活動。





馬國明又做的士司機喇!





馬國明坦言估唔到草根角色都有Job接。





馬國明笑言賺嘅錢都未夠買架的士。





馬國明透露《降魔的》續集仍然構思緊。

  藝人馬國明到旺角出席活動,宣傳以電子支付形式乘搭交通工具,化身型爆的士司機拍攝廣告的他憑《降魔的》人氣接工作,馬國明笑言:「的士司機都要與時並進,我以前都係畀現金,有時得1000蚊紙都幾尷尬,所以用信用卡畀錢都好方便,內地都用電子支付好耐喇!(平時慣用信用卡?)都係,好似去停車場咁。」

  問到憑的士司機一角接下不少工作?馬國明說:「暫時都係廣告一單,估唔到一個咁草根嘅角色都可以幫我接Job,通常幫人賣廣告都係啲醫生、律師呢類有型嘅角色,估唔到的士司機都可以。(賺落唔少?)冇計,都未夠買架的士,依家的士牌好貴㗎!」馬國明又指《降魔的》續集仍在構思當中:「監製同編劇仲構思緊,始終第一輯反應好好,唔想咁隨便就開第二輯。」

關鍵字: 人馬 人氣 藝人 拍攝

*潮流教祖安室晒香肩魅力迫人*←上一篇 │首頁│ 下一篇→*秘密翻撻唐詩詠?洪永城自爆想搵新女*